INTO 2011
INTO 2011
INTO 2011

INTO 2011

Inicio
Dossier
Programa
Ponentes
Ponencias
Inscripción
Localización
Blog
Enlaces
Videos
Galeria fotos
Contacto



INTO 2011
INTO 2011
Catalán Español Inglés INTO 2011 INTO 2011

INTO 2011

Sr. Greg Richards

Currículum. PDF »
Abstract. PDF »

Tornar al llistat de ponents »

INTO 2011INTO 2011INTO 2011INTO 2011
Professor d'Estudis d'Oci a la Universitat de Tilburg, Països Baixos

Professor 200-120
d'Estudis d'Oci a la Universitat de Tilburg, Països Baixos. Ha dirigit una investigació extensa sobre el turisme replica watches cultural i creatiu al llarg dels últims 20 anys, en els quals ha produït textos importants sobre el Turisme Cultural a Europa (1996); Atraccions Turístiques i 070-462Turisme Europeu (2001); Turisme i Gastronomia (2002); El Nòmada Global: Motxillisme en la Teoria i la Pràctica (2004); Turisme Cultural – Perspectives Globals i Locals (2007) Turisme, Creativitat i Desenvolupament (2007) i Ciutats Prolífiques en Esdeveniments: Gestió Cultural i Regeneració Urbana (2010).

Com co-autor del concepte de turisme creatiu, ha treballat en projectes per a nombrosos governs nacionals, organitzacions turístiques nacionals i ajuntaments. Ha treballat extensament en l'anàlisi i desenvolupament del turisme cultural i creatiu en ciutats, tals com Barcelona (ES), Budapest (HU), Londres, Newcastle, Manchester i Edimburg (RU), Ámsterdam, Rotterdam i Donin Bosch (PB), Porto (PT), Sibiu (RU), Amman (Jordània) i Macau (Xina). Ha dirigit projectes per a la Comissió Europea relacionats amb el turisme cultural, turisme artesanal, turisme sostenible, educació turística i mobilitat laboral en la indústria del turisme.

Posseeix una carrera extensa en rolex replica watches investigació i educació turística, havent ocupat llocs a la Universitat Metropolitana de Londres (RU), la Universitat de Tilburg (Països Baixos), Universitat Rovira i Virgili, Tarragona (Espanya), Universitat de l'Oest d'Anglaterra (Bristol, RU) i la Universitat de Tilburg. Així mateix, va obtenir una beca Marie Curie de la Comissió Europea en la Fundació Interarts de Barcelona.

Va ser membre de l'equip Palmer/Rau avaluant l'impacte de les Capitals Europees de la Cultura (ECOC) per a la Comissió Europea, longines replica watches membre del jurat internacional en la selecció de la Capital Hongaresa de la Cultura en 2010; ha estat contribuent a l'estudi realitzat per la Comissió Europea de Viatges sobre el Turisme i la Cultura de la Ciutat en 2010 i assessor en el desenvolupament de la política turística a Àustria. Ha dut a terme l'assessorament a la ciutat Holandesa de Donin Bosch cartier replica watches sobre el desenvolupament del programa cultural d'esdeveniments multianuals per celebrar el 500 aniversari del pintor Hieronymus Bosch. En 2007 va gestionar la investigació d'avaluació per a ambdues ciutats ECOC, Luxemburg i Sibiu (Romania), i actualment està liderant l'avaluació a llarg termini dels impactes culturals, econòmics i socials de l'esdeveniment de Sibiu. Recentment, també ha dut a terme l'assessorament en Stavanger 2008 concernent a l'informe de l'avaluació final per les ECOC 2008. Actualment, s'encarrega de l'assessorament audemars piguet replica de cinc ciutats holandeses en el desenvolupament d'una “ciutat xarxa”, utilitzant les ECOC com a catalitzador de canvi.

ABSTRACT DE LA PONÈNCIA
Sr. Greg Richards. Turisme Creatiu
El turisme creatiu ha experimentat durant més d'una dècada un desenvolupament actiu. Durant aquest temps, ha tingut lloc una evolució que ha anat des d'una forma de turisme “nich” relativament limitat, fins a una àmplia gamma d'eines de desenvolupament aplicades pel turisme a tot el món. Aquesta ressenya examina les moltes cares del turisme creatiu, així com les demandes d'aquestes, relatives a les capacitats creatives de les destinacions turístiques.
  INTO 2011 © INTO 2011 - Crédits - Avís legal - Política d'accessibilitat
CAIBINTO 2011INTO 2011INTO 2011IBITPla CTICAIB
background image