INTO 2011
INTO 2011
INTO 2011

INTO 2011

Inicio
Dossier
Programa
Ponentes
Ponencias
Inscripción
Localización
Blog
Enlaces
Videos
Galeria fotos
Contacto



INTO 2011
INTO 2011
Catalán Español Inglés INTO 2011 INTO 2011

INTO 2011

Dra. Sonia Fernández-Vidal

Currículum. PDF »
Abstract. PDF »

Tornar al llistat de ponents »

INTO 2011INTO 2011INTO 2011INTO 2011
Doctora en Informació i Òptica Quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona

Doctora en Informació i Òptica Quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona. En el passat, Sonia ha treballat com a investigadora en alguns dels centres més prestigiosos del món com són el Centre Europeu d'Investigació Nuclear (CERN) a Suïssa, el Laboratori Nacional dels Àlbers en Estats units o l’ Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) a Barcelona.
Des de fa diversos anys, Sonia es dedica a la divulgació científica i té com a objectiu el fer de la ciència una cosa divertida, apassionant i fàcil d'entendre. Autora del llibre La Porta dels Tres Forrellats, una novel•la de divulgació científica, destinada tant a nens com a majors, on Sonia ha aconseguit mantenir-se en la llista dels més venuts a Espanya durant 9 setmanes, esgotant tres edicions en els primers tres mesos de publicació i venent-se els drets de publicació a 8 idiomes en els primers quatre mesos. Diverses personalitats internacionals han aclamat la seva novel•la, tals com el Premi Nobel de la Paz Muhammad Yunus, l'autor bestseller nord-americà Ken Blanchard, el científic i futurista del MIT Raymond Kurzweil i l'autor bestseller espanyol Alex Rovira.


ABSTRACT DE LA PONÈNCIA
Dra. Sonia Fernández-Vidal
La ponència de la Dra. Fernández-Vidal estarà centrada en la innovació que ha de néixer en cada organització com a clau per ajustar-se al canvi constant que vivim i la crisi econòmica en la qual ens trobem.

La reflexió que ens plantejarà la Dra. Fernández-Vidal, és que les organitzacions deurien comportar-se com a laboratoris d'investigació, flexibles als canvis que hem d'afrontar i qüestionant les creences i els propis models de negoci. També abordarà el "poder de l'actualitat" i com pot ser utilitzat en favor de les organitzacions. En definitiva la seva xerrada farà referència al que les empreses poden aprendre del món de la ciència i la investigació.
  INTO 2011 © INTO 2011 - Crédits - Avís legal - Política d'accessibilitat
CAIBINTO 2011INTO 2011INTO 2011IBITPla CTICAIB
background image