INTO 2011
INTO 2011
INTO 2011

INTO 2011

Inicio
Dossier
Programa
Ponentes
Ponencias
Inscripción
Localización
Blog
Enlaces
Videos
Galeria fotos
Contacto



INTO 2011
INTO 2011
Catalán Español Inglés INTO 2011 INTO 2011

INTO 2011

Dr. Mateu Amengual

Currículum. PDF »

Tornar al llistat de ponents »

INTO 2011INTO 2011INTO 2011INTO 2011
Gerent CIDTUR

Master en Business Administration. IESE. Universitat de Navarra, Madrid
Doctor Enginyer de Telecomunicació. Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona
Enginyer de Telecomunicació. Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona

Background. Ampli coneixement de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicacions) en general i en particular de solucions per a la Gestió Comercial i de Serveis a Clients (CRM).
Companyies. Ha desenvolupat la seva carrera en diferents firmes multinacionals de consultoria (PriceWaterhouseCoopers, IBM, Siebel, Oracle, Blueline) on ha exercit la posició de Director/Sènior Manager i en empreses nacionals de serveis IT (integrades en l'actualitat en Indra o Tecnobit).

Execució de projectes. Experiència en la gestió de projectes complexos (40+ consultors) d'implantació de solucions CRM en diferents indústries/sectors: Assegurances, Banca, Energia, Entreteniment, Turisme, swiss replica watches i Sector Públic. Responsabilitat sobre rendibilitat dels projectes.
Desenvolupament de Negoci. Experiència en la definició d'enfocaments de negoci/gestió comercial que involucren la implantació de solucions paquetizades juntament amb la integració de sistemes. Responsabilitat sobre xifra de vendes de projectes.

Experiència en l'establiment d'aliances i plans de negoci amb els principals vendors de l'àmbit CRM (Siebel, Genesys, Cisco, Avaya, Presence, …).
ABSTRACT DE LA PONÈNCIA

  INTO 2011 © INTO 2011 - Crédits - Avís legal - Política d'accessibilitat
CAIBINTO 2011INTO 2011INTO 2011IBITPla CTICAIB
background image