INTO 2011
INTO 2011
INTO 2011

INTO 2011

Inicio
Dossier
Programa
Ponentes
Ponencias
Inscripción
Localización
Blog
Enlaces
Videos
Galeria fotos
Contacto



INTO 2011
INTO 2011
Catalán Español Inglés INTO 2011 INTO 2011

INTO 2011

Sra. Anna Domingo

Currículum. PDF »

Tornar al llistat de ponents »

INTO 2011INTO 2011INTO 2011INTO 2011
Directora de Màrqueting a Las Rozas Village

Actualment és Directora de Màrqueting a Las Rozas Village.
Anteriorment fou Partner a Loop per a l’àrea de turisme i responsable de la seva delegació a Dubai. Loop es dedica a la definició de nous models de negoci i implanta noves categories de productes i serveis. Prèviament, Anna ha centrat la seva activitat professional a dirigir les estratègies integrades de màrqueting i comunicació per a espais i destinacions a Cap Verd, Dubai i Abu Dhabi amb Padzzle.
Destaca la seva etapa a Nova York. Va dirigir el Departament de Màrqueting de l’Empire State Building i, posteriorment, el del Rockefeller Center, en què reobrí l’observatori i proporcionà una activa influència per orientar aquests espais i destinacions, mitjançant el disseny juntament amb la futura experiència d’usuari, cap a solucions innovadores que preservaven un equilibri en el seu lliurament final i un clar respecte a l’essència de la preservació d’edificis i destinacions singulars.
També va coliderar amb el Nova York City Convention Bureau i amb entitats com el MOMA, la Grand Central Station i el Lincoln Center, la revitalització del turisme després de l’11 S.
Anna va néixer a Barcelona però és certament una “ciutadana del món”. És màster en Integrated Màrqueting Communication i periodisme per l’Emerson College de Boston. Ha viscut, treballat i viatjat pels 5 continents i d’aquesta exposició a la diversitat és d’on sorgeix la seva àmplia visió i transversalitat, al costat d’una sensibilitat especial per elaborar estratègies a escala internacional. Els seus inicis professionals estan lligats al turisme, especialment a companyies de creuers, en marques com Royal Caribbean, Celebrity Cruises o Silversea, entre d’altres. Anna, així mateix, escriu mensualment en diferents publicacions sobre màrqueting, branding i innovació. És ponent internacional i ha ofert conferències i seminaris a Nova York, Perú, Londres i Espanya.
ABSTRACT DE LA PONÈNCIA

  INTO 2011 © INTO 2011 - Crédits - Avís legal - Política d'accessibilitat
CAIBINTO 2011INTO 2011INTO 2011IBITPla CTICAIB
background image