INTO 2011
INTO 2011
INTO 2011

INTO 2011

Inicio
Dossier
Programa
Ponentes
Ponencias
Inscripción
Localización
Blog
Enlaces
Videos
Galeria fotos
Contacto



INTO 2011
INTO 2011
Catalán Español Inglés INTO 2011 INTO 2011

INTO 2011

Sr. Peio Oiz

Currículum. PDF »

Tornar al llistat de ponents »

INTO 2011INTO 2011INTO 2011INTO 2011
Director general del Centre Microsoft d'Innovació en Tecnologies Turístiques

Peio Oiz nascut a Sant Sebastià, encara que ha passat mitja vida a Barcelona i en l'actualitat resideix a Palma de Mallorca. Enginyer de Telecomunicacions, sempre ha desenvolupat la seva labor professional en entorns tecnològics (HP, Cluster Consulting, PlazaSite o TDDSystems). Emprenedor i cuiner vocacional.

Marc professional:
Ha desenvolupat la seva activitat professional en empreses com HEWLETT PACKARD ESPANYOLA, desenvolupant les funcions d'instal•lació i gestió de solucions de xarxa basades en l'aplicació OEMF , pel Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya (CTGC).

Posteriorment en CLUSTER CONSULTING, S.L. (Actualment Diamond Cluster). Responsable del departament de Telecom, reportant al IT Manager.

Director d'operacions en PLASTIASITE, S. a. Responsable de la direcció tècnica del portal Plastia.com i l'anàlisi i disseny de les funcionalitats a implementar.

En PLAZASITE, S. A., va desenvolupar dues etapes, la primera com a Conseller Delegat.
Responsable de gestió i planificació de l'estratègia de la companyia, dedicada al desenvolupament de portals B2B, i aplicacions dintre l'entorn d'Internet, així com de solucions de seguretat per a aquest entorn. I, posteriorment com a Consulting Area Manager.
Responsable de la gestió tècnica i econòmica de projectes de TI.

En l'actualitat és:
Director general de MICROSOFT INNOVATION CENTER TOURISM TECHNOLOGIES, MICTT és el primer centre MIC a nivell mundial que proposa innovació a l'àrea de tecnologies aplicades al turisme.

Col•laborador i soci fundador de TELEMACO DEVELOPMENT & DIAGNOSTIC SYSTEMS
Empresa dedicada al desenvolupament i explotació d'eines web aplicades als RRHH i la qualitat.

Col•laborador i soci fundador de FÄSIL COMUNICACIÓ. Empresa dedicada a la creació, producció i direcció de campanyes de publicitat i projectes d’implantació web i imatge corporativa.
ABSTRACT DE LA PONÈNCIA
Sr. Peio Oiz. Cercant la Innovació
En la seva ponència el Sr. Oiz, presentarà alguns dels projectes d'innovació en Turisme que desenvolupa el centre de Microsoft en Turisme ubicat a Palma de Mallorca.
  INTO 2011 © INTO 2011 - Crédits - Avís legal - Política d'accessibilitat
CAIBINTO 2011INTO 2011INTO 2011IBITPla CTICAIB
background image