Dra. Marta Jacob

Dra. Marta Jacob

Universitat de les Illes Balears (UIB)

Professora Associada, Departament d’Economia Aplicada, Universitat de les Illes Balears. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i Màster en Econometria per la Universitat d’Essex (Regne Unit). Directora General d’I+D+i, Govern de les Illes Balears (2004-2007). Vicedegana d’Economia, Universitat de les Illes Balears (2009-2013). Directora de Laboratori d’Economia Circular i Turisme, Universitat de les Illes Balears (2001-actualitat).

La seva investigació es centra en la innovació als serveis i el turisme, i en la fixació de preus en els establiments hotelers. Articles a revistes com Annals of Tourism Research, Journal of Agricultural Economics, Journal of Vacation Marketing, Sustainability, Tourism Management o Tourism Economics, entre altres.

Investigadora a projectes competitius de I+D+i finançats per el Pla Nacional d’I+D+i, programes Interreg i el IV Programa Marc. Compta amb una àmplia experiència en consultoria per a la Comissió Europea a més de sis estudis/ contractes des de l’any 2008 per a la DG de Competència, la DG de Política Regional i la DG de Treball, especialment en matèria d’avaluació dels Fons FEDER i de Cohesió.

Consultora per a altres institucions com el Govern de Xile, el Govern de les Illes Balears, SEGGITUR (Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Govern d’Espanya) i la Fundació COTEC per a la Innovació Tecnològica, entre altres. Membre de les comissions d’I+D Empresarial i Governança I+D de la Fundació COTEC (2004-2007).

INTO 2022 title shape

Organitza