Sr. Javier Pérez-Llanera

Sr. Javier Pérez-Llanera

Fideltour (CEO)

La innovació com a passió, el turisme com a vocació i Mallorca dins el cor m’ha permès participar en el desenvolupament de les principals empreses del sector turístic.

Formo part del comitè Turistec (Clúster Internacional de Turisme i Tecnologia) i presideixo la associació de mentors de Balears (AMCES), el que m’ha connectat amb moltes persones emprenedores a crear, validar i escalar startups amb l’objectiu de reduir el risc que duu emprendre.
Participo com a Business Angels a alguns dels projectes destacats a la meva carrera com a consultor.

Actualment estic involucrat a Fideltour, un projecte CRM especialitzat per a hotels que ajudar a connectar i fidelitzar al client amb l’objectiu d’incrementar la venda (més) directa. En tan sols dos anys de comercialització, hem aconseguit 1.000 hotels a 12 països, amb l’objectiu de posicionar Fideltour com un CRM hoteler líder a LATAM.

Participo a conferències y panells posant en valor la fidelització turística i compartint els meus èxits –i fracassos- com a emprenedor.

Breu trajectòria professional:

• CEO Fideltour (CRM per a hotels)
• Conseller Turistec
• President AMCES Balears
• CEO Customia (Startup Factory)
• Ha participat en el desenvolupament de les principals empreses del sector turístic: agències de viatge, motors de reserves i channel managers (AENA, Juniper, Hotelbeds, Hotelopia, Dingus entre otros)

INTO 2022 title shape

Organitza