Sra. Julia de Juan

Sra. Julia de Juan

Project Manager División Atmosphere (WDNA)

Julia de Juan Verger és doctora en Geofísica. Ha desenvolupat la seva tesi doctoral a la Universitat de Barcelona i el Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) amb un projecte centrat en l’estudi de la dinàmica dels glaciars. Compta amb un títol en Anàlisi de Sostenibilitat per la Universitat de Columbia.
Abans d’unir-se al grup WDNA ha coordinat projectes per desenvolupar estàndards per a Smart Cities, a una iniciativa conjunta de Future Cities Catapult (FCC) i la British Standards Institution (Londres, Regne Unit).
També ha treballat com a Experta en Sostenibilitat a la FCC, on ha desenvolupat iniciatives i estratègies per a ciutats i liderat la evolució de l’impacte ambiental de solucions de ciutat intel·ligent.
Anteriorment, ha treballat com a investigadora a la Universitat de Columbia (Nova York) a diversos projectes associats al canvi climàtic i la sostenibilitat.
El seu treball a le'mpresa es centra en la coordinació de tots els projectes de la divisió d’Atmosphere, així com la gestió de comptes clau a les que la empresa ofereix serveis relacionats amb la predicció i observació meteorològica, alerta avançada i prevenció d’incendis.

INTO 2022 title shape

Organitza