Sr. Fermín Carmona

Sr. Fermín Carmona

Hotelverse (CEO)

Amb una trajectòria de més de 20 anys al sector turístic, Carmona és un dels creadors de Hotelverse, companyia tecnològica que aspira a revolucionar el model de reserva d’habitacions d’hotel i millorar la experiència digital dels clients.

El seu recorregut professional per reconegudes companyies hoteleres de l’àmbit nacional i internacional, li ha permès adquirir una visió holística d’aquest canviant mercat. Carmona ha ocupat diferents càrrecs d’alta direcció, en el que ha tingut la oportunitat de liderar i innovar, desenvolupament més de 200 projectes a les àrees d’operacions, investigació i desenvolupament de producte, experiència del client, analítica, marketing, vendes, distribució, management i eCommerce.

La seva darrera experiència abans de llençar el seu propi negoci junt amb el seu soci Rafael Bover (actual CCOO de la startup), va ser el grup Iberostar. De fet, Hotelverse va sorgir a la base d’aquesta cadena hotelera com un projecte de inter- emprenedoria per resoldre el problema de la elevada intermediació a les vendes i millorar l’índex de conversió web.

Carmona ocupada en aquell moment, el càrrec de SVP Sales Operations i Global Director Sales Operations, després d’una carrera professional de més d’una dècada a la que va anar escalant dins de la companyia i adquirint noves responsabilitats. A aquesta darrera etapa, liderava un equip de més de 170 persones a 12 països, essent el responsable de les estratègia de negoci a les àrees de vendes, comercial i partnership, d’entre altres.

A nivell formatiu, Carmona compta amb diferents estudis de gestió hotelera, marketing i negoci, impartits per la Universitat de Cornell, IESE Business School i altres institucions educatives especialitzades en la industria turística. Des de 2015, és membre del consell assessor de Beonprice.


INTO 2022 title shape

Organitza