Sra. Rosa Castells

Sra. Rosa Castells

Periodista, directora i creadora de les Jornades de Noves Tecnologies i Cultura Digital, Formentera20

Periodista amb més de 20 anys d’experiència a TVE, on ha treballat com a guionista, coordinadora i productora a diferents programes.

Amb coneixements de les dues bandes de la informació per haver estat cap comunicació i premsa del Fòrum Universal de les Cultures (Barcelona 2004), Esarq (Universitat Internacional de Catalunya) i el Festival Internacional de Cinema de Barcelona, entre altres.

Especialitzada en la realització de documentals per a TVE, Antena 3 i també a la direcció de vídeos corporatius (Cambra de Comerç de Barcelona, Caixa Sabadell, Dièsel o Ajuntament de Barcelona) i en la creació i direcció d’esdeveniments de petit i gran format.

L’últim vídeo que ha dirigit per a l’Ajuntament de Barcelona ha estat guardonat amb el premi al millor vídeo publicitari Europeu. www.bcn.cat/turisme


Directora i creadora de les Jornades de Noves Tecnologies i Cultura Digital, Formentera20, desdel 2012. www.formentera20.com


Llicenciada en Ciències de la Comunicació, Història de l’Art i Postgrau en Tècniques de Comunicació i Investigació Empresarial (Universitat de Barcelona).

INTO 2022 title shape

Organitza