Sra. Dolores Ordóñez

Sra. Dolores Ordóñez

Directora de AnySolution

Dolores Ordoñez és llicenciada per la Universitat de Deusto, Espanya, especialitzada en Dret Comunitari Europeu i té un Executive Master en Innovació, especialitzada en estratègies innovadores principalment anivellat amb les SmartCities, Turisme i destinacions intel·ligents i sostenibilitat. És membre del GT Destinacions Intel·ligents de la Universitat de les Illes Balears.
És vicepresidenta de Planetic (plataforma tecnològica espanyola per les TIC) i vicepresidenta del clúster internacional de tecnologies aplicades al turisme, TURISTEC. També és vicepresidenta del hub nacional espanyol de GAIA-X i co-líder del grup de treball de l’espai europeu de dades de turisme. Ha estat seleccionada com una de les 10 expertes en Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Unió Europea.
És coordinadora del track sobre la transició intel·ligent i sostenible en Turisme del Intelligent Cities Challange de la Comissió Europea i experta en turisme per Eurochambres dins de EU4BCC.
Amb més de 20 anys d’experiència com a responsable de projectes europeus a diferents administracions públiques de les Illes Balears i dins el sector privat, actualment gestiona complexes projectes de la UE en diferents àmbits. És ponent a nombroses conferències a nivell mundial i ensenya temes relacionats amb la Unió Europea, SmartCities, SmarTourism i Sosteniblitat.
Com a directora d’Anysolution, està a càrrec de plans estratègics innovadors per a entitats públiques i privades, la implantació de projectes de la UE i el desenvolupament de la plataforma de IoT basada en dades NADIA.

INTO 2022 title shape

Organitza