Dr. Marcello Mariani

Dr. Marcello Mariani

Dr. Marcello Mariani; Catedràtic de Gestió i Emprendedoria a la Universitat de Reading (Regne Unit), i la Universitat de Bolonia (Italia), membre de la Acadèmia de Gestió (EEUU) i de l’Institut Europeu d’Estudis Avançats en Gestió.

Marcello Mariani és catedràtic d’Organització d’Empreses a la Universitat de Reading (Regne Unit) i a la Universitat de Bolonya (Itàlia), i membre del Henley Center for Entrepreneurship, de la Academy of Management y del European Institute for Advanced Studies in Management. Els seus interessos d’investigació actuals inclouen les macro dades i la analítica, el “boca a boca” electrònic, els models de negoci digitals, la Intel·ligència artificial, la internet de les coses, la automatització i les estratègies de coopetició de les industries de serveis.

Les seves investigacions s’han publicat a Industrial Marketing Management, Journal of Advertising, Harvard Business Review, Psychology & Marketing, MIT Sloan Management Review, Industrial and Corporate Change, Journal of Business Research, Technovation, Long Range Planning, Technological Forecasting and Social Change, International Journal of Electronic Commerce, Tourism Management, Annals of Tourism Research, Journal of Travel Research, International Journal of Contemporary Hospitality Management, International Journal of Hospitality Management, European Management Journal, European Accounting Review, International Studies in Management and Organizations y Journal of Destination Management and Marketing, entre altres.

INTO 2022 title shape

Organitza