Showroom

Visiteu el showroom de l’INTO 2018! Com a principal novetat d’aquesta edició, durant els dos dies del Seminari es podran visitar els estands de destacades empreses i grups de recerca on s’exposaran solucions, productes i serveis basats en IoT per a la indústria turística.

S'informarà sobre les diferents opcions que ofereix Endesa per a la instal·lació de punts de recàrrega a empreses, negocis, pàrquings i habitatges, a través d'assessors comercials presents durant tota la jornada que explicaran als visitants com funcionen i s’instal·len els Punts de Recàrrega, així com les opcions de finançament que ofereixen.
A més, en l'exposició hi haurà dos vehicles elèctrics BMW i3, un punt de recàrrega i documentació explicativa de la seva oferta comercial i del funcionament del club d’autorrecàrrega d'Endesa ecaR, que té desplegats un total de 6 punts de recàrrega ràpida a Mallorca i 5 punts de recàrrega semiràpida a Eivissa.

MODO - Solució de control intel·ligent de la climatització per a habitatges turístics

Una de les principals despeses en un habitatge turístic es deu a la climatització i al seu ús irresponsable. Els aparells d'aire poden quedar encesos durant moltes hores encara que no hi hagi ningú a casa. No obstant això, els propietaris no es poden permetre les mateixes solucions d'estalvi energètic que fan servir els hotels, perquè requereixen altes inversions inicials.
MODO és la solució ideal per a un habitatge de vacances, perquè permet controlar la climatització de manera automàtica sense canviar els aparells d'aire condicionat. Gràcies a detectors de moviment, a sensors de temperatura i humitat i als controladors, el sistema és capaç de controlar la climatització en funció de la presència dels clients en les habitacions. Una aplicació de telèfon intel·ligent permet al propietari o gestor diverses funcionalitats de monitoratge i control des de qualsevol lloc.

El sistema COL.diesis4D representa la generalització i posada en pràctica en un entorn real d'un sistema que permetria a l'usuari final relacionar el so (la música) amb els colors de manera eficient i ràpida, per a un guiatge autònom en una estada de vacances o en qualsevol edifici públic. Això s'aconseguiria a través d'un telèfon mòbil amb càmera incorporada. Aquest servei és portable i configurable per a cada usuari de manera que es pot adaptar a les capacitats sensorials de cada individu.
L'objectiu final del projecte és promoure l'accessibilitat desapercebuda, en el pla sensorial, a través del disseny dels hotels i tots els seus serveis accessibles als usuaris independentment de les seves característiques sensorials.

ET Integra, l’empresa que automatitza el teu programari i el teu negoci amb una solució que permet que el programari de la teva empresa es comuniqui amb altres programes i executi procediments prèviament configurats, i Hotelequia, empresa especialitzada en solucions tecnològiques orientada al sector turístic en general i a l'hoteler, en particular, es presenten de forma conjunta en aquesta XIII edició del Seminari INTO.

La solució d'ET Integra permet integrar amb diferents sistemes amb formats heterogenis, el que permet que dos sistemes diferents es comuniquin, facilitant l'automatització de tasques administratives com la descàrrega de reserves i l’actualització de preus i inventaris, la recepció i l’entrada de factures, l’automatització de cobraments i l'enviament automàtic de notificacions.

Hotelequia compta amb una solució global que permet conversa directa i no intrusiva del client amb la IA de l'hotel, a través d'un chatbot i/o Smart Speakers connectats amb altres dispositius mitjançant l'automatització de processos i la domòtica.

Hotelequia, gràcies a ET Integra, pot integrar-se amb qualsevol programari que tinguis contractat: Channel Manager, Booking Engine, Custom Relation Manager (CRM), Central Reservation System (CRS), Property Management System (PMS), passarel·les de pagaments i equips de domòtica.

Nuuk neix amb el propòsit de dissenyar i desenvolupar una nova generació de vehicles elèctrics d'alta qualitat a l'abast de tots.
La seva gamma de ciclomotors (4kW de potència) i motocicletes elèctriques (8,5 i 10,5 kW de potència) amb les quals moure’s àgilment per la ciutat (línia Urban) o sortir del camí (línia Tracker). Així mateix, aquests vehicles han estat pensats per cobrir les necessitats tant de particulars com de professionals (línia Càrrec).
Però Nuuk no és només potència, és també estabilitat, seguretat i autonomia.
Estabilitat gràcies tant al perfecte balanç i distribució de pes proporcionat pel Motor Central BOSCH, únic en la seva gamma, com a la confortable amortiment de la seva forquilla invertida i les seves rodes amb llandes de 17 polzades. El sistema de frenada, juntament amb l'adherència dels pneumàtics, tots dos de primeres marques, proporcionen en control idoni sigui quina sigui la condició del recorregut.
Els vehicles, equipats amb fins a quatre bateries de 50 A, poden superar els 265 km d'autonomia. Amb Nuuk podrà recórrer llargues distàncies abans de la seva recàrrega, que compta amb dues opcions: càrrega normal i ràpida (50% en 1,8 hores).
Però l'experiència de conducció no acaba aquí. Nuuk incorporarà en tota la seva gamma la innovadora tecnologia Bosch Light eMobility. Amb aquesta app l'usuari accedirà a la informació relacionada amb el vehicle, així com a la geolocalització, per efectuar un viatge sense imprevistos.
Nuuk és un projecte molt viu, una aposta intel·ligent i alternativa del motociclisme elèctric. No només ha arribat per quedar-se. Ha arribat per marcar el camí.

Televés desenvolupa projectes integrals i adaptats a les necessitats dels clients del sector Hospitality. La companyia fa valer la seva experiència en el desenvolupament de solucions de telecomunicacions per integrar des de serveis personalitzats de televisió, connexió permanent a internet o continguts audiovisuals de valor afegit, fins cartelleria digital (Digital Signage), sistemes de seguretat, eines de gestió o solucions de eficiència energètica.

La gran aposta és el desplegament de xarxes multiservei avançades PON de fibra òptica fins a les habitacions de l'hotel (FTTR-Fiber to the Room), combinant-ho amb punts sense fil MyNet WiFi de potència regulable en zones comuns. Aquest tipus de solucions permet als establiments oferir tots els serveis que actualment demanden els clients, amb una infraestructura preparada per a serveis a implementar en el futur i obtenint avantatges addicionals, com són l'estalvi tant en Capex com a Opex d'utilitzar aquesta nova tecnologia FTTR.