Sra. Rosa Castells

Periodista amb més de 20 anys d’experiència a TVE on he treballat com a guionista, coordinadora i productora en diferents programes.
Amb coneixement de les dues bandes de la informació per haver estat cap de comunicació i premsa de Fòrum Universal de les Cultures (Barcelona 2004) Esarq (Universitat Internacional de Catalunya) i Festival Internacional de Cinema de Barcelona entre altres.
Especialitzada en la realització de documentals per TVE, Antena 3 i també en la direcció de vídeos corporatius (Cambra de Comerç de Barcelona, Caixa Sabadell, Dièsel o Ajuntament de Barcelona) i en la creació i direcció d’esdeveniments de petit i gran format.
L'últim vídeo que he dirigit per l’Ajuntament de Barcelona ha estat guardonat amb el premi al millor vídeo publicitari Europeu. www.bcn.cat/turisme
Directora i creadora de les Jornades de Noves Tecnologies i Cultura Digital, Formentera 2.0, desde el 2012. www.formentera20.com
Llicenciada en Ciències de la Comunicació, Història de l’Art i Postgrau en Tècniques de Comunicació i Investigació Empresarial (Universitat de Barcelona).