Sra. Esther Trujillo

Esther Trujillo és Traductora Bilingüe i Diplomada en Relacions Públiques. Ha cursat els estudis d'especialització en responsabilitat corporativa de Harvard Business School i en ESADE-Stanford. De maig del 2008 ençà és al capdavant de la Direcció de Desenvolupament Sostenible de Sol Melià, on té la responsabilitat de definir les línies d'actuació, polítiques i programes que formen la línia estratègica de Sostenibilitat de la companyia. Anteriorment, la seva carrera professional s'ha desenvolupat principalment en el Grup Telefónica, on ha treballat durant 12 anys, els darrers 7 en l'àrea de Responsabilitat Corporativa. Addicionalment, és Membre de la Comissió de Responsabilitat Social de la CEOE, i del Consell Assessor de RSC de la Fundació Alternatives, i professora col•laboradora de ESADE.

Sol Meliá pel desenvolupament sostenible: reptes i oportunitats

Sol Meliá afronta el repte del desenvolupament sostenible com una oportunitat de lideratge i d’excel•lència en la gestió. Des de 2008, la sostenibilitat ocupa un lloc destacat en l’estratègia de l’hoteleria, i la implicació de tots els grups d’interès es presenta com el principal element de reforç del compromís amb el medi ambient i la societat.

 
turisme responsable oportunitats educació sostenibilitat biomasa reptes minimitzacio estrategies innovacio energies renovables reconversio adaptacio medi ambient