INTO 2011
INTO 2011
INTO 2011

INTO 2011

Inicio
Dossier
Programa
Ponentes
Ponencias
Inscripción
Localización
Blog
Enlaces
Videos
Galeria fotos
Contacto



INTO 2011
INTO 2011
Catalán Español Inglés INTO 2011 INTO 2011

INTO 2011

Sr. Bruce Turkel

Currículum. PDF »
Abstract. PDF »

Tornar al llistat de ponents »

INTO 2011INTO 2011INTO 2011INTO 2011
Director creatiu de TURKEL

Bruce Turkel ha contribuït en la creació d'algunes de les marques més fascinants del món, entre les quals s'inclouen HBO, Discovery Networks d'Amèrica Llatina i Miami. Durant els últims 25 anys, Bruce ha treballat també amb American Express, Charles Schwab, Citicorp, Hasbro, LanChile Airline, Nike, Peabody Hotel Group, Sol Meliá Hotels, Radisson Seven Siguis Cruise Line and Oceania Cruises.

Bruce és el Director Creatiu i Cap Executiu de dues companyies de màrqueting innovadores. TURKEL, la seva empresa epònima dedicada a la gestió de marques, disposa de tres unitats especialitzades en viatges, turisme i entreteniment; assistència sanitària i serveis financers. La primera gestiona les activitats de màrqueting per a l'Oficina de Convencions i Visitants de Miami, la Comissió de Turisme de Puerto Rico i per a moltes altres companyies relacionades amb els viatges. La segona, s'encarrega de les activitats de rebranding per JGB Bank (abans Eagle National Bank) i Republic Federal (abans Hemisphere National Bank). Finalment, la divisió d'assistència sanitària treballa amb Metropolitan Care, Baptist Health Systems, i Advantage Care, entre uns altres.

Origin Global, una companyia que vincula TURKEL i Grup Ñ, l'agència publicitària més gran d'Espanya, posseeix 19 agències de publicitat i màrqueting dins del món hispanoparlant i està afiliada a altres 23 agències a Europa i Àsia. Origin Global treballa actualment amb clients multinacionals en els quals s'inclou Chrevron, AOL d'Amèrica Llatina, WAHL Trimmers, Brandy de Jerez i Digicell.

Un orador i autor captivador, Bruce ha publicat diversos llibres sobre màrqueting, tals com Building Brand Value, Brain Darts i New Design: Miami. Ha estat conferenciant programat en l’ Institut de Tecnologia de Massachusetts, a Harvard, la Universitat de Miami, American Express, Luxury Summit and Travel + Leisure Magazine’s International Market Watch. Ha col•laborat amb la junta editorial d’ HOW Magazine i les juntes de l'Escola de Publicitat de Miami, del Consell Assessor de Publicitat de la Universitat de Florida, Ourkids i Turkel Resource Foundation. Bruce ha estat presentat en The New York Times, Communication Arts, Advertising Age, AdWeek, USA Today and Graphic Design USA i ha fet la seva aparició en la CNN, ABC, CBS, FOX i NPR.

Un músic consumat i entusiasta, Bruce pot veure's també liderant la banda de rock i rhythm & blues BlackStar replica panerai luminor 1950 8 days gmt Miami. Bruce porta casat amb Loria Núñez 24 anys i és pare de Danny (21) i Aliana (16). Bruce és llicenciat per la Universitat de Florida.
ABSTRACT DE LA PONÈNCIA
Sr. Bruce Turkel. Crear una marca turística rendible per incrementar el negoci
Per què els consumidors passaran per les gasolineres més idònies per omplir el dipòsit de la seva marca favorita? Quin va ser el secret que va ajudar a Apple a vendre més de 100 milions d' iTunes mentre que Microsoft només ha venut un milió de Zunes? Com va canviar Miami la seva marca turística des d'una comunitat de retir cansada, coneguda com la “sala d'espera de Déu” a una de les destinacions més vives, productives i populars del món?

I el més important, com pot donar respostes a aquestes preguntes perquè també funcioni per a vostè?

Bruce Turkel dirigeix una empresa de màrqueting de marques que ha fet rics als seus clients utilitzant les seves tècniques creatives per crear el valor de la marca.
Passada una entretinguda i agradable hora amb Bruce mentre ell li mostra les seves tècniques acreditades que han fet del RevPar de Miami el més elevat dels Estats Units, del Discovery Channel d'Amèrica Llatina el millor canal per cable de la regió i molt més.

Vostè aprendrà:

• Les set senzilles tècniques per crear el valor de la marca;
• La forma menys cara d'incrementar els seus preus de reunions i convencions;
• Què poden ensenyar-li Johann Sebastian Bach i Sonny Boy Williamson sobre la creació de la seva marca;
• Com una solució que el matemàtic John Von Neumann va utilitzar per salvar pilots americans, fa 70 anys, pot sobrealimentar el seu negoci;
• Per què l'impacte de viatjar i del turisme avui dia té més importància de la qual ha tingut mai abans.
  INTO 2011 © INTO 2011 - Crédits - Avís legal - Política d'accessibilitat
CAIBINTO 2011INTO 2011INTO 2011IBITPla CTICAIB
background image