Dr. Juan Mulet

Doctor Enginyer de Telecomunicació i Màster en Gerència d'empreses (MBA)

Juan Mulet Meliá, és Doctor Enginyer de Telecomunicació i Màster en Gerència d’empreses (MBA).

Va ser Director del Centre de Recerca i Estudis de Telefònica, Director General Adjunt de Telefònica Recerca i Desenvolupament, S.A., i Conseller-Director General de Amper Programes d’Electrònica i Comunicacions, S.A. i Director General de Cotec.

Ha estat Professor Adjunt Titular, Professor Encarregat de Càtedra i Professor Titular de la Universitat Politècnica de Madrid, i Professor Associat de la Universitat Carlos III de Madrid.

Ha estat membre de l’Industrial Research & Development Advisory Committee (IRDAC) i del European Research Advisory Board (EURAB) de la Unió Europea, Conseller de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT), del Consell Assessor de Telefònica R+D i del Consell Social de Farmandustria.

 

Ha format part del Consell d’Administració de Axon Capital SGCR, de la qual va ser  President, Intelsa, Comet, AT&T Microelectrònica d’Espanya i Amper Programes.

Actualment, és membre del Consell Assessor per a la Ciència i la Tecnologia, de l’Alt Consell Consultiu de l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya i Acadèmic de l’Acadèmia Europea de Ciències i Arts, i Patró de IMDEANetworks i d’Espanya Digital.