Sr. Santiago Lorente

Enterprise solutions sales manager: Data & AI de Microsoft

“Santiago Lorente García-Barbón és llicenciat en Economia per la Universitat Complutense de Madrid, PDD per l’IESE, Postgrau en comerç electrònic (Pecom) per l’ESIC i Transformació Digital de l’INSEAD.
Durant els últims 18 anys ha treballat en tecnologia de la informació en diferents llocs de responsabilitat en empreses com BMC Software, Sun Microsystems i principalment en Microsoft, on els últims 13 anys ha ocupat diversos càrrecs en les àrees de vendes, màrqueting, desenvolupament de negoci i operacions.
Actualment és director tècnic comercial al departament de Solucions Empresarials de Microsoft i lidera l’equip de prevenda.
A més del seu càrrec professional, col·labora com a professor convidat a The Valley Business School i com a ponent convidat en un gran nombre d’esdeveniments del sector”.


ABSTRACT

“Vivim en un moment històric en què la intel·ligència artificial transformarà el nostre món d’una manera que ara no podem entendre completament, però que, sens dubte, canviarà la forma en què treballam, vivim i viatjam.
No podem conèixer el futur, però podem donar algunes pistes per entendre d’on vindrà aquesta transformació, quines àrees d’oportunitat s’obriran per a nosaltres, què hem de fer per estar preparats.

L’evolució de les tecnologies que ajuden al desenvolupament de la intel·ligència artificial és molt ràpida i s’està accelerant, per la qual cosa és crucial entendre en quina direcció ho fa, comprendre el posicionament dels líders del sector i imaginar els seus usos i oportunitats de negoci.

Per a Microsoft, el desenvolupament de la intel·ligència artificial i les àrees que obre no és només una aposta de l’empresa, sinó un canvi per a la humanitat, un canvia millor.

Les possibilitats que s’obren en el sector turístic són immenses i ajudaran a proporcionar al viatger una experiència més rica, més connectada i més segura. Però també ens permetran optimitzar els nostres processos interns, la nostra oferta i el nostre posicionament.

En definitiva, un nou món que s’obre davant nostre.
Un món millor. “