Sr. Jaume Monserrat

President de TURISTEC

Amb formació en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i Màster MBA per l’EAE Business School, Jaume Monserrat combina en l’actualitat la seva activitat al capdavant de les empreses Dingus i Etoolinnovation (Hitt Group) en qualitat de CEO i cofundador, amb la presidència del Clúster Internacional de Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades al Turisme (Turistec).

Els seus inicis professionals a mitjans de la dècada dels 80 estan lligats a l’hotelera Sol-Meliá com a programador d’aplicacions, per convertir-se després en Director de Sistemes i Comunicacions de Riu Hotels & Resorts.

El 1997 es converteix en el responsable d’Organització i Sistemes de receptiu MTS (Mediterranean Travel Services) i, poc després, dins el mateix grup cofunda i dirigeix ​​l’empresa Axis Data.

El 2004 posa en marxa la seva aposta més personal i ambiciosa fins a aquest moment: l’empresa de disseny de programari per al sector turístic Etooltech (avui Etoolinnovation). El 2008, precisament com una sping-off d’Etooltech, neix Dingus per dedicar-se al negoci de la distribució hotelera, que s’internacionalitza a Mèxic uns anys després.

L’objectiu empresarial i davant del projecte del clúster TIC-Turisme: aconseguir altes quotes de competitivitat en el mercat global gràcies a la innovació, la gestió del talent i l’estratègia. Transferir i compartir coneixement com a aportació al creixement socioeconòmic generat per l’activitat turística i les empreses de base tecnològica que el sustenten avui dia.