Sr. Koby Levy

Director of digital Transformation and IoT Iberia d'Huawei technologies

Director de Transformació Digital i IOT Iberia d’Huawei Technologies a Espanya

Membre de l’equip de Global Solutions Elit de Huawei per a Europa Occidental

Dirigeix ​​la xarxa d’Internet de les Coses (IoT) i les activitats de màrqueting i vendes d’Smart City de Huawei a Espanya, mentre promou un ecosistema de socis locals i obre mercats globals per a socis amb la creació de projectes “end-to-end” Smart-XXX.

Koby Levy posseeix una sòlida experiència tècnica i de vendes que ha adquirit durant els seus més de 25 anys treballant amb operadors del mercat de telecomunicacions, així com amb els mercats del sector públic i de la indústria. En l’actualitat, dirigeix ​​programes de transformació digital a Europa occidental, el Regne Unit i Europa central i de l’est i països nòrdics.

Tema principal: Una societat hiperconnectada condueix a una millor experiència turística


ABSTRACT

Huawei col·labora amb ciutats, governs i indústries en la construcció d’un entorn hiperconnectat per donar suport a la nova generació de ciutadans intel·ligents i a entorns turístics intel·ligents.

Permet que els visitants personalitzin les seves experiències en menys espai i temps, alhora que propicia que les empreses, els centres culturals i els operadors turístics operin en nínxols de mercat més específics per obtenir uns resultats comercials òptims.

Tot això dins del context del govern intel·ligent i les ciutats intel·ligents, que permeten que es duguin a terme operacions fluides i segures utilitzant la tecnologia adequada en el lloc i el moment adequats, i estant tot interconnectat a través del “cervell connectat” de la ciutat .