Sra. Mar Muñoz

Tourism Big Data Strategist d'IT Travel Services

Positiva és el millor adjectiu que em defineix, i apassionada per la tecnologia, també, diu. Porto en el món de la tecnologia orientada al turisme més de 20 anys, i cada dia esdevé una oportunitat per aprendre i aplicar alguna cosa nova en la transformació digital en què estam immersos. Abans desenvolupava tecnologia; ara, faig arribar la tecnologia com un facilitador per millorar processos de negoci, i em baso en tècniques de Big Data per aconseguir-ho.

Líder generosa per naturalesa, crea entorns de treball eficients, basats en el respecte cap a cada persona del meu equip per potenciar les seves aptituds i, alhora, generar en ells un increment de motivació i confiança. Així doncs, en engrandir el millor de cada un d’ells aconseguim impactar positivament en els nostres clients, proveïdors i comunitat en general.

Enginyera en Informàtica (per la UPM), Màster en Big Data (per la UNIR) i Programa Avançat sobre Direcció General (per IESE). He desenvolupat diferents llocs de treball en la Direcció de Sistemes (9 anys a Barceló Viatges), Direcció d’eCommerce (3 anys en Barceló Viatges), Direcció Comercial i Vendes (4 anys a eDreams i Barceló viatges) i, actualment, soc CEO en IT Travel Services, on desenvolupam projectes de Big Data.