Models de negoci disruptius a la indústria turística

Des del 28 d'octubre fins el 25 de novembre ONLINE
  • 00

    Days

  • 00

    Hours

  • 00

    Minutes

  • 00

    Seconds

Sr. Carlos Romero

Sr. Carlos Romero

Director de investigación, desarrollo e innovación turística en SEGITTUR

Director de Recerca, Desenvolupament i Innovació de la Sociedad Mercantil Estatal para la Gestión de la Innovación y las Tecnologías Turísticas (SEGITTUR), Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universidad Complutense de Madrid i Doctorant en la Universitat de Deusto. Executive Màster en Direcció d'Empreses Turístiques per l'Instituto Empresa.

Experiència de més de 20 anys en el sector turístic en els camps del mesurament d'impactes econòmics, Comptes Satèl·lit, sistemes d'intel·ligència turística, anàlisi de conjuntura, polítiques públiques, recerca, innovació i noves tecnologies, tots ells dins de l'àmbit del turisme. Des de l'any 2012, treballant específicament en emprenedoria turística de base tecnològica en el marc del programa Emprendetur.

Entre els seus càrrecs anteriors en organismes internacionals cal esmentar els de Director Executiu dels Membres Afiliats d'Organització Mundial del Turisme (OMT), Director General de la Fundació OMT·THEMIS, i consultor internacional per al Departament d'Estadística i Mesurament Econòmic del Turisme de la OMT i per a EUROSTAT a Europa, Llatinoamèrica i Orient Mitjà. A nivell nacional com a responsable de les principals operacions estadístiques de l'Instituto de Estudios Turísticos de España (IET).