Models de negoci disruptius a la indústria turística

Des del 28 d'octubre fins el 25 de novembre ONLINE
  • 00

    Days

  • 00

    Hours

  • 00

    Minutes

  • 00

    Seconds

Sr. Daniel Alzina

Sr. Daniel Alzina

CEO de Hotelinking

Daniel Alzina és el CEO de Hotelinking. És llicenciat en Administració d'Empreses i Finances per la Universitat de Barcelona. Compta amb un màster en Digital Business per ESADE Business School i un altre en Innovació Tecnològica per la EOI. Ha treballat en empreses del sector tecnològic a la indústria hotelera, posseeix una experiència de cinc anys en un lloc de M&A en la City de Londres i com a consultor en KPMG a l'oficina de Barcelona.



PONÈNCIES

Tecnologies de fidelització i desintermediació a la nova era conctactless

Breu resum:

Hotelinking ha desenvolupat una suite d'eines per a ajudar no sols a fidelizar, i a incrementar les reserves directes, sinó a millorar i monitorar la reputació de l'hotel, pujar en els rànquings de reputació online, i a automatitzar processos clau. Des de la possibilitat de realitzar l'Acte Check-In sota una experiència 100% contactless, monitorar a través de IOT les infraestructures Wifi d'hotels i cadenes, assistents virtuals per a la web corporativa o crear una base de dades de qualitat amb poc esforç, automatitzada i verificada en temps real.

Descripció:

La irrupció d'Internet ha significat una dràstica transformació per al sector turístic i, en particular, per a l'hoteler. En un inici es va interpretar com una oportunitat per a acceder al client final de manera directa, sense necessitat de recórrer a la intermediació. No obstant això,el que realment va passar és que Internet va propiciar l'aparició de nous intermediaris.

Les cadenes hoteleres i hotels competeixen en el terreny digital, on es gestionen la majoria de les reserves, per a reduir la seva dependència d'intermediaris. En aquest sentit, l'estratègia dels allotjaments ha d'incidir en els punts de contacte amb els clients com en el moment de la reserva, l'email de confirmació de la reserva, el procés de checkin/checkout, durant l'estada i en comunicacions post estada.

L'objectiu no és un altre que la captació de totes aquelles dades que permetin obtenir més
informació, tant bàsica com transaccional, sobre l'hoste per a crear una base de dades pròpia. Aquesta obsessió per aconseguir aquest univers de dades que anomenem Hotel Data, respon a la necessitat d'intensificar/optimitzar la relació digital amb els clients a través dels propis canals per a millorar els serveis de l'hotel, fidelizar i guanyar avantatge als intermediaris que dominen el sector.