Models de negoci disruptius a la indústria turística

Des del 28 d'octubre fins el 25 de novembre ONLINE
  • 00

    Days

  • 00

    Hours

  • 00

    Minutes

  • 00

    Seconds

Sr. Manuel Aragonés

Sr. Manuel Aragonés

Fundador i CEO de Travel Compositor

Manuel és un “Oldpreneur" amb més d'una dotzena de projectes després de la seva esquena. Després de dirigir i/o fundar diverses companyies de viatges a Europa i America com ara Travelider, Lusanova Tours, Gent Majorista, Eurolider, Destí, Nouvelle Destinations, etc, fa 8 anys va decidir crear una tecnològica per a oferir als seus col·legues un tipus de programari i una filosofia disruptiva com a proveïdor que mai s’havia trobat en aquest tipus d'empreses, fruit d'això va néixer Travel Compositor que és avui en dia una de les empreses més capdavanteres en tecnologia turística, amb més de 120 clients en 40 paises i diverses patents que la converteixen en un partner únic per als seus clients i un referent i game changer del seu sector.



PONÈNCIES

Com Travel Compositor va aconseguir disrumpir en tecnologia turistica

La presentació tractarà sobre com estudiem el mercat i decidim fer tot el contrari del que imperava, com filosofia, en les empreses del sector de la tecnologia turística, quina tecnologia i com la ideem per a convertir-nos en un referent i pioner en constant innovación.
I quins valors principals com a companyia considerem fonamentals per a escometre els nostres reptes i convertir-nos en el cas d'èxit que avui som i lluitem cada dia per mantenir.