Models de negoci disruptius a la indústria turística

Des del 28 d'octubre fins el 25 de novembre ONLINE
  • 00

    Days

  • 00

    Hours

  • 00

    Minutes

  • 00

    Seconds

Dra. Estefanía García

Dra. Estefanía García

Fundadora i CEO de Glutify i GenoVive

Fundadora i Directora Executiva de Glutify i Genovive España, Llicenciada en Ciències Genòmiques per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM), Màster i Doctorat en Nutrigenómica i Nutrició Personalitzada per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Docent en el Grau en Nutrició Humana i Dietètica a l'Escola Universitària ADEMA, centre adscrit a la UIB.

Posseeix una visió crítica, sòlida i actualitzada de la nutrigenómica, nutrigenética i la seguretat alimentària, no sols pel coneixement que la nutrició del segle XXI proporcionarà per a l'enteniment de la vida, sinó per a poder orientar aquest coneixement a la solució de problemes en el sector salut, restauració i hostaleria de manera efectiva.

Ha participat en projectes d'àmbit nacional i internacional: DIABAT, Nutrigenomics Group, Bioclaims, Biobesmarkers, tots punters en la recerca en nutrigenómica, prevenció d'obesitat, seguretat alimentària i altres malalties associades.



PONÈNCIES

Com diferenciar-se de la competència a través de la innovació en seguretat alimentària al sector HORECA?

En els últims anys els casos d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies, així com la celiaquia s'han incrementat a la nostra societat. El sector HORECA (hostaleria, restauració i servei d'àpats) compta amb grans aliats: la tecnologia i innovació que els permetran oferir una restauració segura i de qualitat a tots els consumidors amb necessitats específiques en sortir a menjar fora de casa.

Les persones d'avui dia valoren molt l'especialització, ja que l'associen amb qualitat i seguretat en sortir a menjar fora de casa, per la qual cosa l'especialització en les al·lèrgies alimentàries i intoleràncies i celiaquia al sector HORECA és una manera de posicionar-se i distingir-se com a llocs i/o destinacions que entenen i comprenen les seves necessitats.

Els consumidors busquen opcions on menjar sigui una experiència sensorial plaent i no una successió de símptomes que acabin en dolor abdominal, diarrees, erupcions cutànies i en alguns casos en la mort. Per a aquest col·lectiu una certificació és senyal de qualitat, protecció, confiança i sobretot d'una experiència única de tranquil·litat, seguretat, accessibilitat i integració a la societat que recomanaran i voldran repetir amb els seus amics i familiars.