Models de negoci disruptius a la indústria turística

Des del 28 d'octubre fins el 25 de novembre ONLINE
  • 00

    Days

  • 00

    Hours

  • 00

    Minutes

  • 00

    Seconds

Sr. Felip Boyero

Sr. Felip Boyero

Director de concepte d'Es Racó d'Artà

Felip Boyero Llompart

Una vida donant voltes pel món, on principalment he après les diferències existents entre les diferents ciutats en les quals he viscut. Ciutats com Dublín, Bangkok, Paris, Amsterdam, Mèxic, NY, Miami.

He treballat en diverses empreses, totes elles relacionades amb el turisme, tant en aerolínia, com en tour operació, receptiu i hostaleria. Empreses que m'han ajudat a tenir una visió global del sector i on després de diversos anys he arribat a la conclusió que, a pesar que s'han fet moltes coses bé, hi ha molt de camp per explorar i innovar.

Sóc una persona que, sense ser destacable, he aconseguit el que m'he proposat des d'un prisma professional, avançar a través de l'aprenentatge. He estat en diversos llocs, i de tots em quedo amb una cosa molt positiva, i amb una gran conclusió, l'anar a més, no significa anar a millor.

Vivim en un moment en el qual hem de dubtar de tot, estem en una època que podríem dir “RE”: reconsiderar, repensar, reinventar, revolucionar..



PONÈNCIES

Ha arribat el moment, agafem allò bo i fem alguna cosa millor, però fem-ho ja!

S'han fet moltes coses bones en tots aquests anys, s'ha creat un model turístic que ha permès a molta gent conèixer llocs, cultures, persones, però ha arribat el moment de fer tot això tenint en compte una variable molt important, jo diria que bàsica, EL MÓN AL QUAL VIVIM VIVIM. Fem alguna cosa millor, fem alguna cosa que no sigui incompatible amb aquest món, ell és el culpable que siguem aquí, deixem de perjudicar-ho per a sadollar la nostra ambició desmesurada i que ens porta A CAP PART.