Sra. Sandra Benbeniste

Sandra Benbeniste es va incorporar a l'equip d’Iberostar Hotels & Resorts al juny de 2021 com a Directora de l'Oficina de Sostenibilitat de EMEA. Amb més de dues dècades d'experiència en l'àmbit de la sostenibilitat i les ONGs, ha treballat en fundacions de renom, tant nacionals com internacionals, i ha liderat projectes de l'ONU sobre desenvolupament sostenible i economia circular.

Abans d'unir-se al grup hoteler mallorquí, Sandra Benbeniste ja treballava per a fomentar el desenvolupament d'una economia més sostenible. Després de llicenciar-se en dret i economia per la Universitat de Deusto i realitzar un màster en medi ambient per la London School of Economics, va dirigir projectes en Nacions Unides, va ser directora de projectes en la Fundació Ecologia i Desenvolupament, Coordinadora de RSC en Johnson & Johnson i, finalment, directora executiva de la Fundació Eivissa Preservation.

La seva incorporació s'emmarca en l'aposta del Grup Iberostar per la integració de la ciència, la sostenibilitat i el consum responsable. La trajectòria de Sandra li ha permès passar per diversos llocs de responsabilitat en els quals ha treballat per a generar consciència sostenible tant en els seus equips com en les seves organitzacions i sector.

Nascuda a Espanya, Sandra parla francès, anglès, italià i portuguès.

PONÈNCIES

  • Demanda turística en l'era post COVID i innovacions per a la recuperació de la confiança del viatger
    Sessió III (12:00 )
    Demanda turística en l'era post COVID i innovacions per a la recuperació de la confiança del viatger