Sr. Ovidio Andrés

Ovidio Andrés és llicenciat en Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Saragossa i compta amb un postgrau en Direcció d'Empreses per l'Escola de negocis IESE de Barcelona.

Va començar la seva trajectòria laboral en Andersen Consulting (Accenture en l'actualitat), desenvolupant la seva activitat en sectors tan diferents com banca, manufacturing o serveis. Quatre anys després, en 1986, comença una nova etapa professional en el Grup Iberostar, com a responsable del Departament d'Organització. Andrés va tancar el seu període en el Grup com a adjunt a la Direcció General, tenint sota la seva responsabilitat tota la xarxa d'oficines vacacionals.

Des de llavors, la trajectòria professional d'Andrés va passar per la consultora Flying Data, on va fer treballs de consultoria estratègica, formació xarxes de venda i booking per a companyies com a Viatges Marsans, Viatges Barceló, Viatges Ibèria o Iberojet.
En 2001 va fundar Toolfactory, empresa dedicada a desenvolupar projectes i aplicacions web tant per a touroperadores com per a agències de viatges minoristes. Toolfactory va ser la llavor de Logitravel que va néixer l'any 2004.

Avui dia Logitravel Group està formada per 15 companyies, totes elles amb l'únic propòsit de ser el millor proveïdor global de viatges de servei integral. Les marques de Logitravel Group inclouen tant companyies B2C com B2B, oferint allotjament a 4.5M de clients a l'any a tot el món i sent la major detallista en línia de creuers d'Europa. L'empresa aposta pel seu equip, la tecnologia, el producte i els seus partenariats. I és a través d'aquests pilars que espera continuar expandint-se a través d'un creixement rendible. La tecnologia del grup és tecnologia d'avantguarda, desenvolupada internament per a ser la millor del mercat pels més de 400 enginyers propis treballant per a Logitravel. La família completa de Logitravel està composta per prop de 1.000 treballadors especialitzats en la venda de viatges en línia i localitzats en diferents punts del planeta.

Logitravel Group avui disputa ja places internacionals gràcies a l'embranzida d'un home que mai va voler acomodar-se.

PONÈNCIES