Sr. Antonio Ballester

Sr. Antonio Ballester

CEO d'ESTEL Ingeniería y Obras

Finalitzats els estudis superiors en Enginyeria de Telecomunicacions i realitzar un MBA, Toni Ballester va iniciar la seva carrera professional en el departament d'informàtica de Meliá Hotels International.
Després d'uns anys d'experiència, decidiria fer el salt al món empresarial, entrant com a accionista de la instal·ladora mallorquina Estel Enginyeria i Obres S.A, empresa que havia iniciat la seva marxa pocs anys abans, amb la intenció de posicionar-se en el mercat de les instal·lacions, sobretot en el sector hoteler Balear.
És a partir del 1997, i precisament de la mà dels seus clients locals, quan Estel comença el procés d'internacionalització, fent el salt al Carib, assentant delegacions a Mèxic, República Dominicana i Jamaica.
El 2015, va passar a ser propietari únic d'Estel, sent a partir d'aquest moment, quan el grup experimentà el major creixement des de la seva fundació, mantenint les seves delegacions tradicionals, i fent el bot a altres països com USA, Puerto Rico o Costa Rica.
Com CEO, ha aconseguit dirigir a la companyia a la senda de l'èxit, centrant les seves polítiques i esforços en tres pilars fonamentals, que formen avui part dels actius principals del grup, i que sens dubte són una bona carta de presentació enfront dels seus clients:
● La sostenibilitat a través de les noves tecnologies, tals com l'optimització de l'eficiència energètica, tractant sempre d'aportar un valor afegit als seus clients i prenent una consciència molt definida en aspectes mediambientals.
● Digitalització pràcticament total de la companyia, tenint sempre molt present que Estel no pot, en cap concepte, baixar-se del tren de l'anomenada quarta revolució industrial.
● Qualitat i garantia cap als seus clients, a través d'una gestió àgil i directa.
Avui dia, sent el màxim responsable de l'estratègia empresarial del grup, té com a objectiu el seguir amb un creixement orgànic continu, incloent l'expansió territorial del grup, abordant el bot a nous països i mercats, on continuar oferint un servei d'excel·lència, amb la garantia que dóna l'experiència de 25 anys de vida d'Estel, i els més de 2.000 projectes hotelers, residencials i infraestructures executats.
Paral·lelament, Toni Ballester, és conseller en diverses empreses relacionades amb el sector.