Sr. Guillem Bauzá

Sr. Guillem Bauzá

CEO de TALAT

Apassionat i amb gran visió de futur , Guillem Bauzá sempre està cercant maneres de innovar i fugir del que “es suposa que es toca fer” cercant sempre el créixer com a professional i com a persona i sobretot de disfrutar del que fa en el seu dia a dia. Enginyer Químic i Industrial i corredor de carreres de ultra fons i triatlons que fa 10 anys va decidir convertir-se en emprenedor i fundar TALAT. El que va començar amb dues persones que feien projectes d’enginyeria avui per avui compta amb 60 professionals dedicats a enginyeria, instal·lacions integrals, project management i software. Ha impulsat projectes de innovació com per exemple la implantació del sistema BIM al mon de les instal·lacions. Ha liderat projectes emblemàtics com el RAFA NADAL ACADEMY & SPORTS CENTRE , HOTEL PLAYA DE PALMA HIPOTELS, PROTUR NAISA y IBEROSTAR BAHÍA DE PALMA, ETC.

Té una premissa molt clara a la seva vida que intenta transmetre sempre als seus col·laboradors: Si no t’agrada el que fas, per favor, canvieu!!.

La ponència que presentarà es basa en la següent idea: Per poder mirar al futur hem de recordar el passat!

PONÈNCIES

En aquests dies que estem parlant d'economia circular aplicada a la indústria, i en el nostre sector més directe l'Hostaleria, volem donar-vos la nostra visió particular comparant la manera de viure dels nostres avantpassats a l'economia productiva del Sector Hoteler.

S'està parlant d'eficiència energètica, de reciclatge, estalvi d'emissions de CO2 quan realment s'hauria d'estar parlant de NO consumir aquests recursos durant el temps d'explotació i construir i/o reformar els establiments amb les mateixes premisses.

Esperem que el símil sigui del vostre interès i us descobrirem més detalls el dia de la presentació.