Sr. David Mora

Sr. David Mora

Freelance Consultant d'Emoturismo

David Mora és consultor i formador en turisme. La seva carrera professional i formació han estat sempre lligades al turisme. A nivell acadèmic, després de convertir-se en T.E.A.T per la Universitat de Deusto i realitzar el Màster “European Tourism Management” de la Universitat de Bournemouth, el 2014 va continuar amb l'obtenció del Grau en Turisme per la Universitat de Nebrija. En aquests moments és Doctorant en Turisme per la Universitat Rey Juan Carlos.

Va iniciar la seva marxa professional en el sector turístic l’any 1994. Des de 1999, ha treballat en diferents empreses de consultoria i assessorament turístic com Consultur, CETT, Antar i Cegos. Així, en aquests anys ha pogut participar en desenes de treballs nacionals i internacionals d'estratègia, execució d'accions, implantació de sistemes de qualitat turística, estudis de mercat, creació de productes, etc. Des de 2013 opera de manera independent sota la marca Emoturismo, comptant amb un blog amb el mateix nom.

Té relació amb diferents Universitats i Escoles de Negoci com la Universitat Europea, la Universitat de Nebrija o Ostelea. En aquests moments és director del Màster Universitari en Direcció Hotelera de la Universitat Europea i coordinador del Màster en Turisme Gastronòmic del Basque Culinary Center. Participa en nombrosos esdeveniments com a ponent o panelista i manté una intensa activitat en xarxes socials i revistes de divulgació turística. Va formar part de l'equip de Verne Tourism Experts, que va redactar per a Segittur l'informe sobre economia circular i turisme.