Sr. Manuel Aguirre

Sr. Manuel Aguirre

Soci Fundador de Sostinendo

Manuel Aguirre porta vint anys treballant en diferents àmbits del medi ambient i la sostenibilitat. Va començar la seva carrera en Accenture Strategic Services, per a incorporar-se posteriorment a Novotec, on va ser pioner en la implantació de sistemes integrats de gestió QEHS i avaluació de riscos ambientals.

Més endavant va ser nomenat gerent regional de Interlab (Labaqua) per al sud d'Espanya, on va ser responsable d'inspecció ambiental i avaluació de riscos ambientals. Posteriorment es va unir a Atent (NYSE:ATTO) i més tard a la filial de centres d'atenció al client de Telefónica, on va treballar en RSC durant quatre anys, incloent funcions relacionades amb els Informes de Sostenibilitat GRI i el Pacte Mundial, i la Comunicació sobre el Progrés (COP).

Més recentment, Aguirre ha implementat el programa de canvi climàtic de Cimpress (NASDAQ:CMPR), societat matriu de diverses marques de mass customization i impressió online com Vistaprint o Pixarprinting. En 2018 va fundar Sostinendo, una consultoria especialitzada en canvi climàtic i economia circular.
Té una llicenciatura en Química i estudis de postgrau en Salut i Seguretat Ocupacional, Enginyeria i Gestió Mediambiental, Gestió Estratègica de la Reputació i un MBA international de l'Institut d'Empresa. Ha estat professor visitant de cursos de postgrau en ICADE i EOI Escola de Negocis.