Dr. Daniel Christian Wahl

Dr. Daniel Christian Wahl

Consultor i educador en desenvolupament regeneratiu, disseny de sistemes complets, i innovació transformativa

Daniel Christian Wahl és consultor i educador internacional, especialitzat en desenvolupament regeneratiu, disseny de sistemes complets i innovació transformativa. Es va graduar en Biologia a la Universitat d'Edimburg i en Ciències Holístiques al Schumacher College. El 2006 va acabar la seva tesi doctoral a la Universitat de Dundee sobre el Disseny per a la salut humana i planetària: un enfocament holístic i integral de la complexitat i sostenibilitat.

Va ser director de Findhorn College entre els anys 2007 i 2010. Des de 2009, és membre del International Futures Forum i, des de 2007, de Gaia Education. A més, ha col·laborat amb UNITAR, UNESCO i nombroses ONG. Com a consultor, entre els seus clients s'inclouen empreses com Camper, Ecover i Lush, així com governs locals i regionals, i UK Foresight.

Daniel Walh és membre de la Fundació Findhorn, del comitè assessor de la Fundació de Campaments de Restauració d'Ecosistemes, de la Fundació Ojai i del grup de recerca de la Xarxa Global de Ecoaldeas. És cofundador de Biomimicry Iberia (2012) i col·labora en el projecte SmartUIB a la Universitat de les Illes Balears des de 2014.

El seu llibre, Designing Regenerative Cultures (Disseny de cultures regeneratives) publicat el 2016 per Triarchy Press, ràpidament va obtenir un gran reconeixement internacional. L’any 2019 va llançar l'edició portuguesa del llibre, i per al 2020 està previst el llançament de l'edició espanyola. Les Fitxes ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) que Walh va dissenyar per a Gaia Education han estat molt ben acollides per la UNESCO i han estat fins al moment traduïdes a set idiomes. El seu blog a Medium.com té un important i creixent nombre de seguidors internacionals.