Sr. José Juan Lorenzo

Sr. José Juan Lorenzo

CEO Next Technology & Tourism

Enginyer Industrial en l'especialitat d'Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Madrid, amb més de 25 anys d'experiència dirigint projectes tant en el sector privat com el públic, en empreses industrials, tecnològiques, de gestió de residus i amb especial dedicació al sector turístic. En aquests anys ha dirigit projectes de: Intel·ligència Artificial, Smart Island, Transformació Digital, Conducció Autònoma i Elèctrica, Canvi Climàtic i Eficiència Energètica, Custòdia del Territori, Planificació Estratègica, Experiència de Client, Desenvolupament Organitzacional, Implantació de Sistemes de Qualitat, Desenvolupament Comercial, Desenvolupament de RH, Col·laboracions Público-Privades, i Planificació i Implantació de Serveis Públics de Gestió de Residus. Té un gran compromís amb l'assoliment dels objectius de tots els projectes que ha dirigit, construint-los sobre el desenvolupament de les capacitats dels equips humans amb els quals ha treballat i sempre afronta els projectes amb una gran energia, dedicació, i constància.

PONÈNCIES

Les destinacions turístiques espanyoles han de comptar amb una plataforma digital única que jugarà un paper decisiu en la interacció entre les empreses turístiques de les diferents destinacions i els turistes. Aquesta plataforma permetrà millorar l'experiència del turista i la gestió de la sostenibilitat de la destinació.

Aquest projecte haurà de ser públic-privat i basar-se en una estratègia d'innovació oberta que els Centres d'Innovació en Turisme i Tecnologia llançaran en cada destinació, amb l'objectiu de fomentar la construcció i la participació de tota la societat a través del desenvolupament d'un ecosistema emprenedor.