Turista, Sostenibilitat i Tecnologia. Àmbits d'investigació per a la competitivitat turística

Sra. Anna Domingo

Partner a Loop per a l’àrea de turisme i responsable de la seva delegació a Dubai. Loop es dedica a la definició de nous models de negoci i implanta noves categories de productes i serveis. Prèviament, Anna ha centrat la seva activitat professional a dirigir les estratègies integrades de màrqueting i comunicació per a espais i destinacions a Cap Verd, Dubai i Abu Dhabi amb Padzzle.

Destaca la seva etapa a Nova York. Va dirigir el Departament de Màrqueting de l’Empire State Building i, posteriorment, el del Rockefeller Center, en què reobrí l’observatori i proporcionà una activa influència per orientar aquests espais i destinacions, mitjançant el disseny juntament amb la futura experiència d’usuari, cap a solucions innovadores que preservaven un equilibri en el seu lliurament final i un clar respecte a l’essència de la preservació d’edificis i destinacions singulars.

També va coliderar amb el Nova York City Convention Bureau i amb entitats com el MOMA, la Grand Central Station i el Lincoln Center, la revitalització del turisme després de l’11 S.

Anna va néixer a Barcelona però és certament una “ciutadana del món”. És màster en Integrated Màrqueting Communication i periodisme per l’Emerson College de Boston. Ha viscut, treballat i viatjat pels 5 continents i d’aquesta exposició a la diversitat és d’on sorgeix la seva àmplia visió i transversalitat, al costat d’una sensibilitat especial per elaborar estratègies a escala internacional. Els seus inicis professionals estan lligats al turisme, especialment a companyies de creuers, en marques com Royal Caribbean, Celebrity Cruises o Silversea, entre d’altres. Anna, així mateix, escriu mensualment en diferents publicacions sobre màrqueting, branding i innovació. És ponent internacional i ha ofert conferències i seminaris a Nova York, Perú, Londres i Espanya.

Cómo generar valor en tiempos de crisis, oportunidades viables y rentables

 
Més informació
CV Ponents