Turista, Sostenibilitat i Tecnologia. Àmbits d'investigació per a la competitivitat turística

Sr. Mateu Amengual

Master en Business Administration. IESE. Universitat de Navarra, Madrid
Doctor Enginyer de Telecomunicació. Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona
Enginyer de Telecomunicació. Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona

Background. Ampli coneixement de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicacions) en general i en particular de solucions per a la Gestió Comercial i de Serveis a Clients (CRM).
Companyies. Ha desenvolupat la seva carrera en diferents firmes multinacionals de consultoria (PriceWaterhouseCoopers, IBM, Siebel, Oracle, Blueline) on ha exercit la posició de Director/Sènior Manager i en empreses nacionals de serveis IT (integrades en l'actualitat en Indra o Tecnobit).

Execució de projectes. Experiència en la gestió de projectes complexos (40+ consultors) d'implantació de solucions CRM en diferents indústries/sectors: Assegurances, Banca, Energia, Entreteniment, Turisme, Viatges i Sector Públic. Responsabilitat sobre rendibilitat dels projectes.
Desenvolupament de Negoci. Experiència en la definició d'enfocaments de negoci/gestió comercial que involucren la implantació de solucions paquetizades juntament amb la integració de sistemes. Responsabilitat sobre xifra de vendes de projectes.

Experiència en l'establiment d'aliances i plans de negoci amb els principals vendors de l'àmbit CRM (Siebel, Genesys, Cisco, Avaya, Presence, …).

La ciència per a la competitivitat - Taula rodona

 
Més informació
Ponents